info@bebbka.com

TEKLİF AL
Si̇hi̇rli̇ Nefes Nedi̇r?
Buradasınız: Anasayfa / Blog
27 Temmuz 2022, Çarşamba
Sihirli Nefes Nedir?
Sihirli Nefes Nedir?
Sihirli Nefes Nedir?

 

       Sihirli Nefes

Sihirli Nefes Hakkında

        

           2016 yılında Amerika’ da başlayan ve hızla yayılan ürünümüzü şimdi Türkiye’de Sihirli Nefes adı altında sizlerle tanıştırıyoruz. Sihirli Nefes sunduğu ürünleri hızla soğutarak servis eder. Hazırlanışı, sunumu ve tüketimi görsel bir şölen şeklinde olması, kendisini diğer bütün yiyecek maddelerinden ayrı tutuyor. Bardakta satılan ürünler resimlerde ve videolar da gördüğünüz gibi servis edilir. Diğer bir ürünümüz ise Magic – Dondurma’dır. Her iki ürün de alışıla gelmişin dışında olduğundan görsellik ön plandadır. İnsan geçişinin yoğun olduğu bölgelerde dikkat çekiciliği sayesinde ciddi talep görür.

 

 

Sihirli Nefes Nedir ?

             

            Ürünler genel olarak soluduğumuz hava da %78 oranında bulunan Azot yardımıyla iki aşamada yapılır. Sıvı Azot yardımıyla hazırlanan ürün her aşamasında alıcıya görsel bir şölen sunar. Tüketilmesi sonucunda ağızdan çıkan duman, görsel yönünün dışında ürünün lezzeti ve sıradışılığıyla ilgi çekicidir. Ağızda bıraktığı hoş tadın yanında serinlik hissiyle yaza damga vuracak bir üründür. Tüketenlerin büyük bir çoğunluğunun şaşkınlıkla eğlendiği sloganı Sihirli Serinlik olan Sihirli Nefes markası yenilikleri değerlendirmeyi bilen yatırımcılarıyla hızla bayileşmeyi hedeflemektedir.

 

 

Magic Dondurma Nedir?

   

         Sıvı Nitrojenden dondurma yapımı, bir süreden beri bilinmekle birlikte günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Biz de bu enfes lezzeti değerli müşterilerimize sunmak için gerekli araştırmaları tamamladık ve çalışmalara başladık. Magic Dondurma’nın içerisinde Azot maddesi başrol oynamaktadır. Tamamlayıcı ürünler ise mevsim meyveleri, dondurma kreması ve isteğe bağlı yeni içeriklerle çeşitlendirilebilmektedir. Bu ürünü özel ve tercih edilir kılan şey, normal dondurma da bulunmayan uzun süre muhafaza olmasını sağlayacak hiçbir koruyucu madde içermemesidir. Müşterinin önünde anlık olarak hazırlanması, taze meyve kullanımı, doğallığı ile müşterilerimizin vazgeçilmezi olmuştur.

 

Azot Zararlı mıdır ?

  

           Azot gaz halinde soluduğumuz, yaşamak için gerekli olan atmosferde ki hava da %78 oranın da bulunmaktadır.  Sıvı haldeyken doğru kullanımda sağlık açısından tamamen güvenli ve zararsızdır. Azot zaten gıda ve medikal sektörde güvenli oluşu sebebiyle çok sık kullanılmaktadır.

 

Projelerimiz;

Markamızın devamlılığı ve kazancımızın sürekliliği adına, alışılagelmişin dışında yeniliğe ve gelişime açık olan ürünlerimizi tema ve konseptimize uygun olacak şekilde projelendirdik. Ürün yelpazemizin genişliğini ifade etmek adına sizlerle paylaşabileceğimiz projelerimizden bazılarını örnek vericek olursak;

          Sihirli Nefes

  - Tahıl Gevrekleri

  - Duman Çıkaran Bardak Tasarımı

  - Kurabiyeler

  - Soslar

        Magic Dondurma

   - Enfes Lezzette Reçeteler

   - Doğal Meyveler

         Konseptimize

   -Temamıza Uygun İçecekler

  - Sorbe ve Frozen Yoğurt

Malzeme ve Materyaller ;

 1- 35 litre kapasiteli sıvı Azot tüpü kullanmak

 2- Kioks ya da Stant

 3- Mini Buzdolabı

 4- Lcd Televizyon

 5- Dondurma için Mixer

 6- Sihirli Nefes hazırlama gereçleri

 7- Çöp kovası

 8- Bir paket eldiven

 9- Personel kıyafeti

10-Saha da eğitim ve verimli kullanım bilgisi

11-Formül ve reçeteler

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın